August 17, 2014

Miracle in Jasper

My last entry was a [Giveaway] Note Cards from Jasper . Tapi yang sedihnya, tak terpilih sebagai lucky winners. Tapi, tak apa. Bukan rezeki kali ni. Nak buat macam mana kan? Sedih memang la sedih tapi hmmmmmmm. Sangat berharap untuk menang note card tu tsk tsk

I never heard of Jasper before. Tapi bila came across dengan blog ni, terus minda jadi " wahhh. Where on earth is Jasper?" Yeahhh macam rusa masuk kampung. Really close-minded betul la cheq ni. Jadi, disebabkan rasa ingin tahu, terus google pasal Jasper ni. Minda telah diattract oleh kecantikan Jasper ^^

** All the picture came from sis Farah's blog. http://ilovekinderbueno.blogspot.com . You guys seriously should visit this blog as it gives inspirations for many :)



The picture below is WHISTLERS MOUNTAIN 



TREFOIL LAKE


SUNSET IN JASPER


CANADA #1 RESORT GOLF COURSE
 


LAKE ANNETTE

I've never seen such a beauty before. Semua gambar yang dicapture cantik cantik. Buatkan diri ni rasa nak terbang ke Canada ha ha ha. In shaa Allah suatu hari nanti ^_^

August 01, 2014

[GIVEAWAY] Note Cards From Jasper


 Entry pertama di bulan Syawal khas untuk giveaway  ^^ To be exact , Giveaway Note Cards from Jasper . Hoho like seriously i've never heard of Jasper before . But thanks to this giveaway, I just knew that Jasper is in Canada . Whewww

http://ilovekinderbueno.blogspot.ca/2014/07/giveaway-note-cards-from-jasper.html

Rare and unique giveaway . Tak pernah lagi jumpa giveaway yang bagi note cards all the way from overseas . Thank you sis Farah ^^ Alright satu soalan di sini .  Note cards ni sama macam postcards ke ? Noob sikit hal macam ni. Tak pernah dengar pasal note cards. Tapi , xkisah la note cards ke postcards ke, I will treasure it well   

Recently, I've developed a new hobby yehet . Thanks to sis Syaza Nazura . Collecting postcards. So from now on, time pergi bercuti dekat mana mana akan ku beli postcards yang melambangkan tempat itu. Sebab recent hobi nilah , hati terpikat nak join giveaway ni . Setakat ni, satu postcard pun x de dalam koleksi . So, I hope note cards from Jasper ni will be my very first thing to treasure



*giggles* Excited from just seeing the note cards xx

Hope I'm one of the 9 lucky person to receive this . Fighting xoxo